esküvő címkével jelölt bejegyzések

Vigyázz, kész…

Kedves Olvasó! Mielőtt mélyebben belemerülnénk a házas élet rejtelmeibe jó meglátni és belátni azt, hogy az esküvő megszervezése bizony nagyon sok energiát és kreativitást igényel, ami a nagy nap közeledtével egyre feszültebbé tud tenni. Természetesen lehet számítani ilyenkor rokonokra és barátokra, de ha szeretnéd megőrizni a jó kapcsolatot velük, nem árt a fontosabb részeket szakemberre bízni, aki az apróságokra is oda tud figyelni, mert már tapasztalata van benne. A mai napra ezért egy ilyen barátnőmmel készítettem interjút, aki a @sminktancvirag megálmodója és megvalósítója, Torkos Rita.

Mesélnél, kérlek arról, hogyan jutottál arra a döntésre, hogy pároknak segíts esküvőre készülni és a nagy napjukat szebbé tenni?

Egy kedves barátnőm unszolására kezdtem bele a vállalkozásom megnyitásába. Évekkel ezelőtt versenytáncos múltamból adódóan több barát és rokon kért fel arra, hogy készítsem el sminkjét a nagy napra, vagy tanítsak be egy koreográfiát az esküvőjükre. Édesanyám virágboltjában szocializálódva mindig is közel álltak hozzám a virágok, nagyon szerettem neki segíteni egy-egy esküvő előkészületeiben. A sokadik közös munkánk után határoztam el, hogy anyuval csapatot alkotva egy olyan szolgáltatást hozhatunk létre, ami több témát is magában foglal. Így született meg a smink-tánc-virág.

olvasás folytatása