12. nap

“Eljövök hamar: tartsd meg, amid van, hogy senki el ne vegye koronádat.” Jel 3,11

Drága Uram!

A Te szavad élő, igaz, tiszta. Én mégis gyakran félreértelek,vagy csak egyszerűen nem figyelek rád. Emiatt pedig újra és újra őrlődöm olyan dolgok miatt, amikkel kapcsolatban Te azt mondtad, nincs okom félni.

Uram, tudom, sokan, akik hisznek benned, és szeretnek téged,abban sem biztosak, ami a legnagyobb biztonságot adja: a Te ígéretedben, hogy a halállal nem ér véget minden. Uram, annyian vannak, akik nem tudják, mi vár rájuk. Kérlek, erősítsd meg őket, adj nekik bizonyosságot, hogy Jézus Krisztus épp azért jött el hozzánk, hogy ne kelljen félnünk. Uram, segíts, hogy mindazok, akik félnek, bizonytalanok, a Te szeretetedben megnyugodjanak, s bizonyosságuk legyen az örök élet felől.

Uram, segíts, hogy ebben a biztos tudatban éljük mindannyian az életünket úgy, hogy rád mutassunk.

Kérlek, segíts ebben.

Ámen.

← Vissza a naptárba

Facebook kommentekSzólj hozzá a bejegyzéshez!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

A szerzőről:

kocjuliÚjságíró, rendezvényszervező vagyok. Tanulom az életet, a problémamegoldást, kitartást, a Fentiekben gyökerező, körülményektől független örömöt. Nagyon szeretem a zenét, Isten különleges ajándéka ez a csoda. Úgy gondolom, ebben az életnek nevezett izében a legbonyolultabb s néha legfájdalmasabb, mégis a legszebb, legfontosabb értékeket emberi kapcsolataink jelentik. Egyik fő célom, hogy megtanuljak jól szeretni, s ebben ki más lehetne a tanítómesterem, mint maga a SZERETET. Örülök, hogy itt vagy, olvasol, hogy írhatok Neked – és magamnak.