9. nap – december 9.

 

Ő azonban ezt mondta nekik: Más városokban is hirdetnem kell az Isten országának evangéliumát, mert ezért küldettem. (Lukács 4,43)

Találtam egy tejmentes mézeskalács receptet, megosztom gyorsan minden anyukával, akinek ez fontos lehet. Most már tudom, hol lehet olcsón fenyőágat szerezni, vagy illatos fűszereket. Világgá kürtölöm ezt is, nehogy valaki lemaradjon… Most, az ünnep előtt talán még több információ cserél gazdát. Segíteni próbálunk egymásnak, hogy könnyebb legyen, hamarabb menjen, hogy „költséghatékonyak” legyünk. Ezek mind-mind valóban rendkívül fontos és jó dolgok az életünkben. Válaszokat keresgélünk, aztán elmondjuk mindenkinek.

Jézus azért küldetett – és azért küldött minket is -, hogy a jó hír mindenhol hangozhasson. Minden városban, minden házban, minden nemzetben és minden családban. Úton-útfélen. Persze, nekünk édesanyáknak az is fontos, hogy hol kapható a legjobb minőségű karácsonyi égősor… De a legfontosabb hír az, TeSó, hogy Krisztus felszabadít, megvált és nem hagy el! Kirángat a mélységből, helyettem hordozza a kínt, erőt ad a folytatáshoz!

Ma mondd el mindenkinek ezt a jó hírt!

Nigriny-Demeter Adrienn

 

 

← Vissza a naptárba

Facebook kommentekSzólj hozzá a bejegyzéshez!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

A szerzőről:

menyus

Nigriny-Demeter Adrienn (Menyus) vagyok. A Kárpátaljai Keresztyén Diakóniai Jótékonysági Alapítvány koordinátoraként, valamint pályázatíróként dolgozom Beregszászban. Szeretem a rugalmas munkaidőmet, mert így megengedhetem magamnak, hogy a munkám mellett sok egyébbel is foglalkozzam. Isten kegyelméből fantasztikus család áll mellettem, Beregszászban élünk. Amikor dühös vagyok a világra, festek. A TeSó blog hasábjaira elsősorban filmajánlókat írok.